Ugrás a tartalmi részre

Főmenü


Aktuális

feltöltve: 2019. július 5.

Nyári bűnmegelőzési tanácsok

 

Kérjük, hogy zavartalan pihenésük érdekében fogadják meg a Rendőrség tanácsait!

 

feltöltve: 2019. július 15. | forrás: VAS MEGYEI IGAZGATÓSÁG ÁLLAMHÁZTARTÁSI IRODA
feltöltve: 2019. június 19.

Tanácsok hőségriasztás idejére


Hasznos öltözködési, étkezési, közlekedési, utazási, strandolási tanácsok a hőségriasztás idejére.

 

feltöltve: 2019. június 18.


KÖZLEMÉNY

a Sportegyesület ügyében

feltöltve: 2019. június 11. | Koszorú Mihály

Második alkalommal rajtolhattak a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton nevezői, a tavalyinál is többen, 282-en futottak a jótékony ügy érdekében, egyéniben, váltóban és 7 km-es távon is.

feltöltve: 2019. június 3. | Koszorú Mihály

Az újak telepítésével egyidejűleg az elöregedett buszvárókat is kicserélik Csepregen, újabb saját költségvetésből megvalósuló fejlesztésekről ad számot a városvezetés.

feltöltve: 2019. június 3. | Koszorú Mihály

Már másodjára várta Csepreg delegációját a horvátországi Pakráci Magyar Közössége, akik jó szívvel és szeretettel, bőséges vendéglátással fogadták azt a közel harminc főt, akik a város képviseletében utaztak a külhoni magyarokhoz.

feltöltve: 2019. június 3. | Koszorú Mihály

Töretlen lelkesedéssel, kibővült kínálattal várták a csepregi és környékbeli gyermekeket a Malomkertbe május 25-én szombaton, ahol a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a csepregi városvezetés immáron tizenkettedik alkalommal rendezte meg közösen a Városi Gyermeknapot.

feltöltve: 2019. június 3. | Koszorú Mihály

Csepreg Város Önkormányzat saját erős beruházásával készült el a Szent Katalin kápolna tornyának renoválása. Különleges eljárással dolgoztak, biztosító köteleken függve szépült meg a Területi Gondozási Központ intézményének is helyt adó épület csúcsa.

feltöltve: 2019. június 3. | Koszorú Mihály

„Isten áldd meg a magyart” – a Himnusz első versszaka zengte be a teret május utolsó hétvégéjén a csepregi Promenádon, ahol az önkormányzat a magyar hősök előtti tisztelet jeléül rendezett ünnepi megemlékezést.

Fel a lap tetejére