aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház
kínál
2017. július 16., 21:39
Kínálnak hiteleket magánszemélyek közötti súlyos

Szia uram és asszonyom komolyan vesszük, akik kínálnak hiteleket 1000 € tol 5000000 €
minden egyes fizethet a kamatláb 2% évente több területen .Mi segítségével
hogy a tervek és megoldani a különbözo pénzügyi problémákat.
Lépjen kapcsolatba velünk az e-mail címe: maolisania@gmail.com

Fotógaléria

esemény időpontja: 2017. április 2. vasárnap
feltöltés időpontja: 2017.04.03. | képek száma: 54
Keresztútjárás2017. április 2-án vasárnap szép, napsütéses délutánon keresztutat jártak a csepregi hívek a Boldogasszony kápolnához vezető stációk mentén.
Imáinkat felajánlottuk a családokért, a betegekért, egyházközségünk valamennyi tagjáért és magyar hazánkért. A kápolnában énekeink Máriát dicsérték. A hitéleti részt a beszélgetés és a gyerekek vidám játéka követte. Hazaindulás előtt meghallgathattuk a házastársak imáját.

Köszönjük a jó Istennek és egymásnak a szép vasárnapi együttlét minden kegyelmét és örömét!

Áldott húsvét-várást kívánunk a kedves testvéreknek!

Csepregi Szent Miklós Plébánia Egyházközsége
esemény időpontja: 2016. november 30. szerda
feltöltés időpontja: 2016.11.30. | képek száma: 15
Kakaózás a plébánián2016. november 30-án reggel a hajnali szentmisét követően a korán kelő gyerekeket és felnőtteket meleg kakaóra, teára és kalácsra hívta a plébániára az egyházközség.
Az első tanóra és a munkába indulás előtt bizony mindenkinek jól esett a jó meleg innivaló és a finom kalács. Ez úton köszönjük meg a konyhában szorgoskodó szülők önzetlen segítő munkáját.

Csepregi Egyházközség
esemény időpontja: 2016. november 27. vasárnap
feltöltés időpontja: 2016.11.30. | képek száma: 20
Adventi koszorú kötés2016. november 27-én advent első vasárnapjának délutánján a hagyományoknak megfelelően adventi koszorú készítésre jöttek össze a csepregi családok a plébánián.
A gyerekek szülők, nagyszülők és tanító nénik segítségével a koszorúk mellett sok szép asztali- és ajtó díszt készítettek. A legkisebbek a mikulás és a karácsonyváró színezőknek örültek legjobban. Gyertya gyújtás után közös ima és éneklés következett.

Minden kedves csepreginek kegyelem teljes Jézuska-várást kívánunk!
esemény időpontja: 2016. március 11. péntek, 16:00 - 2016. március 11. péntek, 17:30
feltöltés időpontja: 2016.03.12. | képek száma: 45
Tisztelet a Bátraknak! - Március 15.-i ünnepi megemlékezésCsepreg Város Önkormányzata és a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc 168. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi megemlékezést.

A Tisztelet a Bátraknak nevet viselő ünnepi műsort, Majtényi László a Vas Megyei Közgyűlés Elnöke nyitotta meg ünnepi gondolaival, melyben kiemelte az 1848/49 –es Forradalom és Szabadságharc fontosabb üzeneteit.

Az ünnepi gondolatokat követően az iskola 5. évfolyamos diákjai, valamint az iskola énekkara keltette életre a forradalom akkori történéseit, bemutatták mi zajlott le a Pilvax kávéházban, ahol Petőfi Sándor felolvasta a 12 pontot, majd az ifjakkal elfoglalták Landerer és Heckenast nyomdáját.

A színvonalas ünnepi műsorban a Vocal Spirit és a Csepregi Vegyeskar Egyesület is közreműködött, hegedűn kísért Kancsó Zoltán.

Az ünnepi műsortban szereplő gyermekeket felkészítette: Horváth Katalin, Selmeczyné Tolvaly Andrea, és Kancsó Zoltánné.

A magas színvonalú ünnepi műsor után, Csepreg Város Önkormányzata nevében Vlasich Krisztián polgármester és Majtényi László a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Balogh László aljegyzővel közösen helyezték el a város és a megye megemlékező koszorúját.

Ezt követően a pártok, civil szervezetek és az intézmények képviselői tisztelegtek a hősök emléke előtt.
esemény időpontja: 2016. február 20. szombat, 06:00 - 2016. február 20. szombat, 20:00
feltöltés időpontja: 2016.02.26. | képek száma: 42
III. Térségi böllérverseny - Különdíjas Csepregi CupákokHarmadik alkalommal került megszervezésre a térségi böllérverseny Lukácsházán, ahol a környező települések mellett Csepreg másodszor mutathatta meg, milyenek az igazi magyar ízek és a „vérbeli” vendéglátás.

Február 20.-án szombaton a Csömötei szőlőhegyen reggel 6 órakor megkezdődött a készülődés. A csapatok, így a Csepregi Cupákok is két helyszínen készültek a megmérettetésre. Míg a böllér kíséretében a férfiak a Biotájház mellett készültek, addig a hölgyekből álló lelkes csapat a vendégek fogadására készült elő.

A csepregi helyszínen már reggel ízletes falatok várták a korán kelőket, így aki éhes volt már reggel megkóstolhatta a véres, májas hurkát, húsos kolbászt, disznósajtot, hírtelen sült májat is, de a hagyományos zsíroskenyér lilahagymával sem maradt el. A húsos ételek mellett ínycsiklandozó pogácsák, kalácsok, hájas kráflik csalogatták a vendégeket. Hamar elkészült a resztelt máj és a kemencés sült hús is, mely nagyon kelendő volt, de a szakácsok nem bízták a véletlenre és a tavalyi évhez hasonlóan ismét kitettek magukért, hiszen kétféle toros káposztával is készültek. A finomabbnál-finomabb falatok mellett a csepregi gyümölcstea és forralt bor is hamar kivívta a vendégek elismerését.
Csepreg a már jól kialakított együttműködésnek köszönhetően ismét Pandúr József pincésgazda birtokán látta vendégül a több száz fős vendégsereget.

Délután négy órára érkezett a csepregi csapat a zsűri elé, ahol a kötelezően elkészített ételek mellett a lelkes csapat meglepetés finomságokkal is készült, s igyekezett a bírálók kedvében járni. Került a zsűri elé sörben sült csülök, aszalt szilvával töltött karaj és egy, csak erre az alkalomra készített finomság is, a lilahagymával, sonkával töltött kemencés kenyér húsoskráfli ágyon.
A jókedvről és a dalokról a csepregi citerazenekar gondoskodott, akik örömmel csatlakoztak a csapathoz, s muzsikájukkal tovább öregbítették a csepregi kemencés helyszín jó hírnevét.

„Szeretnék köszönetet mondani a csapat minden egyes tagjának, akit ismét bebizonyították, hogy egy kis összefogással, nagyon könnyen tudjuk venni az akadályokat. Szerencsére jó időt fogtunk ki, remek ételek készültek és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Külön köszönet jár a Területi Gondozási Központ dolgozóinak, akik nemcsak az előkészületek során, de a helyszínen is nagyban hozzájárultak a csapat sikeréhez, illetve a citerazenekarnak, akik a finom ételek mellett a jó hangulatról gondoskodtak.”- mondta el Vlasich Krisztián Csepreg Város Polgármestere.

Csepreg Városa különdíjban részesült, mely köszönhető annak a városi összefogásnak, ami a csapat összetételében is megmutatkozott. Látható, hogy ahol a közös célért együtt dolgoznak, ott a siker sem marad el.

A csapat már tervezi a jövő évi finomságokat annak érdekében, hogy tovább erősítse a térségi együttműködést, mely a rendezvény egyik fontos célkitűzése.
Finom ételek, remek hangulat, különdíjas Csepregi Cupákok! – egy mondatban így foglalható össze Csepreg számára az idei böllérverseny.
esemény időpontja: 2016. február 25. csütörtök, 18:00 - 2016. február 25. csütörtök, 20:00
feltöltés időpontja: 2016.02.26. | képek száma: 21
Kommunizmus áldozatainak emléknapjaCsepreg Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Kommunizmus áldozatainak emléknapján, 2016. február 25.-én este a Petőfi Sándor Művelődési - Sportház és Könyvtár színháztermében, ahol Fekete Iván saját történetét elevenítette fel, arról, amikor 19 éves korában politikai fogolyként elhurcolták országunkból, s 9 évet hadifogságban töltött a Gulagon.

Iván bácsi kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy átadhatja emlékeit a mai kor számára, amit fontos lenne minél fiatalabb korban elkezdeni az iskolákban.
Az emlékezés alkalmából Gagyi Levente a Vas megyei Közgyűlés Civil és Nemzetiségi Kapcsolatok bizottságának elnöke mondott beszédet.

Az emlékezés végén a magyar ellenállási mozgalom csepregi fegyveres összeesküvésének emléktáblájánál helyezték el koszorúikat a megemlékezők majd Vlasich Krisztián polgármester vezetésével a II. világháborús emlékműnél mécseseket gyújtottak az áldozatok emlékére.
esemény időpontja: 2015. november 29. vasárnap
feltöltés időpontja: 2015.12.03. | képek száma: 16
Koszorúkötés a plébánián2015. november 29-én advent első vasárnapján koszorúkötésre hívta a csepregi családokat a plébániára az egyházközség.
esemény időpontja: 2015. szeptember 13. vasárnap
feltöltés időpontja: 2015.10.05. | képek száma: 46
A 200 éves csepregi Szentkúti Kápolna búcsúja – főpásztori áldással2015. szeptember 13-án ünnepi szentmise keretében áldotta meg Dr. Pápai Lajos megyéspüspök a felújított Szentkúti kápolnát és környezetét. Megszépült a homlokzat, a tető, a belső tér, a szentély, a park, a kerítés és a kapu. Parkosítás, faültétés, virágosítás tette még szebbé e kedves kegyhelyet.
Csepreg város hívő közössége ezen ünnepség keretében mondott köszönetet püspök atyának, a helyhatóságnak és kápolnáért mindig tenni akarók sokaságának a sok-sok segítségért.
esemény időpontja: 2015. augusztus 15. szombat, 08:00 - 2015. augusztus 15. szombat, 19:00
feltöltés időpontja: 2015.08.24. | képek száma: 16
Vas Megyei Polgárőr Nap és Véradó Nap CsepregenA Vas Megyei Polgárőr Szövetség 20 éves fennállását ünnepelte augusztus 15.-én szombaton a csepregi Malomkertben. A Város számára nagy megtiszteltetés volt, hogy a 10 éves jubileumi ünnepség után ismét itt ünnepelték a kerek évfordulót a megye polgárőrei.
esemény időpontja: 2015. augusztus 16. vasárnap
feltöltés időpontja: 2015.08.24. | képek száma: 27
Búcsúi, ünnepi szentmiseA Boldogasszony kápolna búcsúja - szentmise