aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Híreink

Közélet kategóriában

feltöltve: 2018. február 2.
feltöltve: 2018. január 25.

A tájékoztató a csatolt dokumentumban olvasható.

feltöltve: 2018. január 10.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság biztonságos bankkártyahasználattal kapcsolatos tájékoztatója a csatolt dokumentumban olvasható.

feltöltve: 2018. január 10.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság betörésekkel kapcsolatos tájékoztatója a csatolt dokumentumban olvasható.

feltöltve: 2017. november 29.
feltöltve: 2017. november 7.
feltöltve: 2017. november 2.
feltöltve: 2017. október 25.

A tájékoztató a csatolt dokumentumban olvasható.

feltöltve: 2014. május 19. | forrás: Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület | Orbán Tamara
Csepregi játszótér és közösségi tér átadási ünnepsége, VII. Városi Gyermeknap

Meghívó

Tisztelt csepregi lakosság! Kedves Szülők, nagyszülők, gyermekek!

Örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült a már régóta várt játszó- és közösségi tere Csepreg Városának, melynek alkalmából szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2014. május 23.-án Malomkertben tartandó átadási ünnepségre és az ezzel egybekötött VII. Városi gyermeknapra!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület, a Petőfi Sándor Művelődési Sportház és Könyvtár jóvoltából ismét egy színes programsorozatnak nézhetünk elébe, köszönhetően Csepreg város meghívott vendégeinek, akik örömmel és szívesen vállalták a fellépést eme jeles alkalomból.

A jeles nap alkalmából köszöntőt mond, Ágh Péter országgyűlési képviselő és Vlasich Krisztián a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság Elnöke, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület Elnöke, aki munkájával hozzájárult ahhoz, hogy a játszó és közösségi tér az ünnepélyes átadásra elkészülhessen!

Vegyük hát együtt birtokba az új játszóteret, melyre már oly hosszú ideje vártak gyermekeink és érezzük jól magunkat az azt követő gyermeknapi programokon!

Szeretettel várjuk Önöket!

Részletes program:

feltöltve: 2011. április 24. | forrás: Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület | Rabi Imre

2011. április 23. szombat.

Mint már minden évben rendhagyó jelleggel, húsvét alkalmával szombati napon Csepreg városában húsvéti körmenet került megtartásra. Finta József plébános Úr felkérésére a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület 8 fővel a főtér területét 21 óra 30 perc kezdettel zárta és biztosította. Bevett gyakorlat, hogy a vonuló menet az úttesten haladva Imák és énekek mellett lassan halad és néha megáll. Ez idő alatt a fő csomópontokat és területet polgárőr jelenlétével forgalomirányítással és tereléssel biztosítjuk. Ebben az évben az esemény rendben és eseménymentesen lezajlott, igaz mindig vannak olyan sofőrök illetve közlekedők, akiknek sietős a dolga, és néha nehéz megmagyarázni, hogy a megemlékezők zavarásának elkerülése véget kérjük, hogy más útirányt válasszanak. De ezért vállaltuk a hivatásunkat önkéntesen, hogy az ilyen konfliktus helyzeteket megoldjuk.

feltöltve: 2011. április 10. | forrás: triotvalpokalja.hu

TrióTV Alpokalja Csepregi magazin: Borverseny 2011

feltöltve: 2011. január 18. | forrás: Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület

Megállapodás a rendőrséggel

A polgárőrség megállapodást kötött a rendőrséggel, így rendszeres szolgálatot adunk hétvégenként éjszaka a város területén közösen.

feltöltve: 2011. január 10. | forrás: Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület

Nem csak mindig mulatozásokból áll a biztosítási tevékenységünk. Pár hete hatalmas esőzés volt az Osztrák tartomány Répce menti vízgyűjtő területén, melyből kifolyólag a Bognár utca végén lévő zsilipnél a Répce vize sajnos visszaáramlott az ottani területre, veszélyeztetve ezzel sok ottani lakóházat. A tűzoltósággal karöltve kivettük ott is részünket a vasárnapi teljes munkából.

feltöltve: 2007. április 27. | Neuliszt András
2007. június 2-án 16 órakor Csepregen Trianon megemlékezés lesz.
Helye: Csepreg-Trianon emlékhely (Kovács u .9.)
A mûsorral egybekötött megemlékezés díszvendége: Bayer Zsolt újságíró
feltöltve: 2007. április 6. | forrás: Csepreg Város Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága
Legyen hozzá közöd címmel a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány és Csepreg Város Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága szeretettel vár Téged és minden tenni akaró személyt 2007. április 14-én szombaton 9 órára a fõtéri parkolóba.