aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Szeretetteljes és megbecsült időskor

feltöltve: 2018. augusztus 9. 08:00 | utolsó módosítás: 2018. október 25. 14:26 | Koszorú Mihály
Szeretetteljes és megbecsült időskor

Augusztus 7-én Varga Jánosné Juliska nénit 90. születésnapja alkalmából szerettei köszöntötték a Területi Gondozási Központban, ahová Vlasich Krisztiánt, Csepreg város polgármesterét is meghívták.

Juliska néni Csepregen született,két leány testvérével együtt,boldog családban. Fiatalon aktív tagja volt a helyi közösségnek, több színdarabban is szerepelt. A csepregi hegyen szőlős kertjük volt, az ott töltött időkre ma is szívesen emlékszik vissza.Férjével egy fiúgyermeket neveltek.Varga Jánosné a ruhagyárban dolgozott és onnan is ment nyugdíjba, a munkája a hobbija volt, hiszen szabadidejében is szeretett varrni és horgolni. Több alkotása ma is szobáját díszíti. Kilenc éve költözött a Szent Katalin Idősek Otthonába, ahol családtagjai a mai napig aktívan tartják a kapcsolatot vele.

A jeles évforduló alkalmával unokái, dédunokái és menye is meglátogatta, s felköszöntötte az ünnepeltet. Zétényi Irén intézményvezető és Kapitány Eszter mentálhigiénés munkatárs is külön készültek az ünnepi eseményre, szívhez szóló köszöntő és torta is készült.

A város polgármestere jókívánságokkal látta el a Juliska nénit, s egy csokor virággal, csokoládéválogatással kedveskedett a kerek évforduló alkalmával. Vlasich Krisztián átadta a város és Orbán Viktor miniszterelnökúr személyre szóló emléklapját is, melyben megbecsülésüket és soha el nem múló hálájukat fejezik ki idős polgártársaik iránt.

A cikket eddig 205 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek