aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház
kínál
2017. július 16., 21:39
Kínálnak hiteleket magánszemélyek közötti súlyos

Szia uram és asszonyom komolyan vesszük, akik kínálnak hiteleket 1000 € tol 5000000 €
minden egyes fizethet a kamatláb 2% évente több területen .Mi segítségével
hogy a tervek és megoldani a különbözo pénzügyi problémákat.
Lépjen kapcsolatba velünk az e-mail címe: maolisania@gmail.com

Fórum a katasztrófák megelőzése érdekében

feltöltve: 2017. július 7. 07:54 | Horváth Zoltán
Fórum a katasztrófák megelőzése érdekében

A Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Csepreg Város Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal rendezte meg június 20-án a „Polgármesterek Szakmai Fórumát”a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában.

A szakmai rendezvényen dr. Bognár Balázs tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Vlasich Krisztián polgármester mutatta be a megjelenteknek Csepreg városát.

Elmondta, hogy a fórum célja, hogy a települések vezetői áttekintést kapjanak a katasztrófák elleni védekezéssel kapcsolatos aktuális feladatokról, az irányításuk alá tartozó közbiztonsági referensek tevékenységéről, s a helyszínen bemutatott csepregi példából iránymutatást kapjanak a gyakorlati lépésekről is. A fórum szerves része a közigazgatási vezetők katasztrófavédelmi felkészítése, a katasztrófák, vészhelyzetek megelőzése, illetve ezek bekövetkezése esetén a káros következmények lehető legkisebbre csökkentése.

A megnyitó után kezdődött a közbiztonsági referensek továbbképzése, olyan témákkal, mint a mezőgazdasági szabadtéri tüzek megelőzése, a veszélyes áruszállítás telephelyi ellenőrzése, valamint a hőségriadó esetén betartandó szabályok. Ezt követően Vlasich Krisztián polgármester tartott előadást arról, hogy gyakorlatban milyen feladatokat kell elvégezni a katasztrófák elleni védekezés során. Vigh Ádám közbiztonsági referens az ezzel kapcsolatos feladatok tervezését, szervezetését ecsetelte, majd Horváth Zoltán, a Városgazdálkodás vezetője a műszaki fejlesztésekről, eljárásokról beszélt, melyek a megelőzés hatékony ellátásához járulhatnak hozzá. Ezt a gyakorlatban is bemutatták a résztvevőknek a Fehér utcai övárokban.

A rendezvényt jó hangulatú borkóstolóval és ebéddel zárták, így kötetlen beszélgetés során oszthatták meg tapasztalataikat.

A cikket eddig 49 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek