aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Könnyes tanévzáró

feltöltve: 2017. július 7. 07:49 | Horváth Zoltán
Könnyes tanévzáró

Tanévzáró ünnepséget tartottak a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában. A megható ünnepségen elbúcsúzott az iskola igazgatója is.

Az ünnepségen Vlasich Krisztián polgármester megköszönte a pedagógusoknak a színvonalas szakmai munkát, mellyel eredményessé tették az elmúlt tanévet. Továbbá elbúcsúztatta dr. Barityné Házi Ottilia igazgató asszonyt és Filinger Antalné tanítót. Megköszönte nekik áldozatos munkájukat, kiemelve érdemeiket, mellyel oly sokat tettek a tanulókért, az iskoláért, a városért. Elmondta, hogy hiányozni fognak nekik és remélik, hogy ők is hiányznak majd nekik. Remélik, hogy Ők is olyan sok szeretettel gondolnak majd rájuk, mint a város a tanítókra.

Ezután díjazták az elmúlt év sikeres tanulóit, versenyeken kimagasló eredményt elérő diákjait. A „Répce-vidék nyíló virága” díjat Gyurácz Boglárka 6.a osztályos tanuló és mentora Horváth Katalin kapta. Díjazásban részesült továbbá a Csepregi Csicsergők énekkar karvezetőjükkel, Kancsó Zoltánnéval, valamint Radics Patrik Rómeó 4. osztályos tanuló. Dr. Csepregi Horváth János díjat Szalkay Gergely 8.a osztályos tanuló kapta.

Végül a ballagó 8. osztályos tanulók elköszöntek az intézménytől és az iskolájuktól.

A nyugdíjba vonulóknak jó pihenést, a diákoknak pedig jó vakációt kívántak!

A cikket eddig 747 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek