Ugrás a tartalmi részre

Főmenü

Közlemény

feltöltve: 2017. október 31. 12:50 | utolsó módosítás: 2017. október 31. 12:58 | Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testülete
Közlemény

Tisztelet Csepregi Polgárok!

 

Amint arról már bizonyára értesültek, a közelmúltban került ünnepélyes átadásra Magyarország Kormányának támogatásával, a Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program keretein belül a csepregi Malomkertben egy öt eszközből álló sportpark, mely városunk sportolni, kikapcsolódni vágyó polgárai, és az ide látogató vendégek szabadidős tevékenységét szolgálja, hozzájárulva ezáltal az egészséges életmód szemléletének szélesebb körű elterjedéséhez.

Az elmúlt napokban azonban ezen nemes célok megvalósulásáról - egyes közösségi médiákban - a Jobbik Magyarországért Mozgalom vas megyei közgyűlési képviselője, valamint a párt egy helyi képviselője, a lakosságot félrevezető információkkal kívánja elterelni a figyelmet. A projekt tekintetében alaptalanul, burkoltan korrupciót emlegetnek, holott az érintett helyi képviselő tisztában van a beruházás tartalmával, hiszen ő maga is megszavazta Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testületének 272/2016. (10. 27.) számú határozatát, melynek alapjául szolgáló előterjesztés egyértelműen rögzíti, hogy az „A” típusú sportparkba öt darab – és nem hét - eszköz kerül elhelyezésre a program keretein belül.

Csepreg Város Önkormányzata a területet szolgáltatta a beruházás érdekében, a fejlesztés forrását a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium biztosította, míg a Program lebonyolítója, és az azzal kapcsolatos szakértői feladatok ellátója kizárólagos joggal a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zártkörűen Működő Részvénytársaság volt.

Sajnálatunkat fejezzük ki, hogy a Jobbik megyei és helyi képviselője kampánycélokat szem előtt tartva félrevezeti a lakosságot, annak ellenére, hogy mindketten Vas megye, illetve többek között Csepreg város fejlődésért álltak a köz szolgálatába.

A fentiek alapján Csepreg Város Önkormányzatának alább felsorolt képviselői kijelentük, hogy elhatárolódunk és visszautasítunk mindenféle, a programmal kapcsolatos hamis és félrevezető, Csepreg Város Önkormányzatát rossz színben feltűntető információt.

Mi valamennyien Csepreg város fejlődésért dolgozunk nem csak szavakban, hanem tettekben is!

Kis város, nagy akarat! Összefogással Csepregért!

 

Csepreg, 2017. október 31.

 

 

Vlasich Krisztián                    Hárominé Orbán Erika                       Szarka Anikó

polgármester                           alpolgármester                              képviselő

 

 

Oláh Imre                            Horváth Zoltán                            Horváth Gábor

képviselő                                képviselő                                   képviselő

A cikket eddig 700 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek

Fel a lap tetejére