aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Az egész várost megajándékozták a csepregi képviselők

feltöltve: 2019. február 5. 07:45 | utolsó módosítás: 2019. február 12. 09:45 | Koszorú Mihály
Az egész várost megajándékozták a csepregi képviselők

Minden 70 év feletti csepregi polgárra gondoltak akkor, amikor azokat az ajándékcsomagokat állították össze, amit házról-házra járva, személyesen adtak át az ünnepek előtt.

Vlasich Krisztián polgármester vezetésével, Hárominé Orbán Erika alpolgármester, valamint Szarka Anikó, Horváth Gábor és Oláh Imre képviselő is támogatta azt a kezdeményezést, miszerint minden hetven év feletti városi polgárt megajándékozzanak karácsony alkalmával.

A városvezető kiemelte, fontosnak tartják az idősek tiszteletét és megbecsülését, hiszen hosszú évtizedes munkájukkal elismerést érdemeltek ki. A róluk való gondoskodás erkölcsi kötelességünk, ezért is döntöttünk - hagyományteremtő céllal - erről a kedves gesztusról.

A Család-és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai segítéségével összeállított csomagokat az öt városi képviselő személyesen készítette össze, s vállalta magára a kiszállítás feladatát. Összesen közel 300 háztartásba juttatták el az alapvető élelmiszerek mellett kávét, teát és szaloncukrot is tartalmazó ajándékcsomagot a szentestét megelőző hétvégén.

A cikket eddig 346 ember olvasta.