aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Épül a járda a Mátyás utcában

feltöltve: 2017. augusztus 28. 08:00 | utolsó módosítás: 2017. szeptember 6. 20:58 | Csepreg Város Önkormányzat
Épül a járda a Mátyás utcában

A tavaly elkezdődött út- és járdafelújítási program keretében zajlanak jelenleg is a járda felújítási munkálatok a Mátyás utcában.

A városvezetés ígérete szerint megemelt kommunális adó egy részét járdafelújításra fordítják. Így is történik, hiszen az adó megnövelt részéből 2016-ban befolyt kétmillió forintot, kiegészítve további önkormányzati forrásokkal, az adott szóhoz híven járdafelújításra fordítja a városvezetés.

Szarka Anikó, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke elmondta, minden adódó lehetőséget megragadnak azért, hogy minél több utcát, gyalogjárdát fel tudjanak újítani, s utóbbiban nagy segítség a városgazdálkodás munkatársainak szakmai munkája.

A Fehér utca teljes megújulását követően Horváth Zoltán képviselő vezetésével a Városgazdálkodás munkatársai már el is kezdték a munkálatokat. A korábbi burkolat már több helyen repedezett volt, szükségessé vált a feltörése. A terveknek megfelelően a tereprendezést követően, augusztus 21-ével el is kezdődött a járdák betonozása is. Az utca teljes, négyszázméteres hosszában mindkét oldalon új járda kerül kialakításra, mely összesen 800 méter megújult járdát eredményez majd a munkálatok végére.

Az érintett lakóingatlanokhoz a zavartalan be- és kijutás biztosítása érdekében folyamatosan tájékoztatják majd a lakosságot az aktuális munkafolyamatokról.

A cikket eddig 706 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek