aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Ismét egy felújított utcát adtak át Csepregen

feltöltve: 2018. január 21. 08:00 | utolsó módosítás: 2018. március 5. 12:52
Ismét egy felújított utcát adtak át Csepregen

A terveknek megfelelően, határidőre elkészült az Alkotmány utca, így decemberben a képviselő-testület tagjai közösen adták át a 666 méteren megújult útszakaszt. Az útfelújítással párhuzamosan az egész utcában fel-újították a csapadékvízelvezetõ-rendszert.

Szép számmal gyűltek össze csepregi polgárok, utcabeliek azon a vasárnap délután, amikor ünnepélyes keretek közt vehették birtokba az új csapadékvízelvezető rendszert és új aszfaltburkolatot kapott utcát. A jeles eseményen Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere köszöntötte az egybegyűlteket. Ünnepi köszöntőjében Dr. Kondora Bálint a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke párhuzamot vont a kormány és a város döntései közt. Mint elmondta, a sikeres kormányzás alapját az új Alkotmány elfogadása tette lehetővé 2010 után. Csepregen is elsőrendű feladatként határozták meg korábban az Alkotmány rendbetételét, igaz itt az Alkotmány utcáról volt szó. Most az elkészült beruházás a lakosság szempontjából igazi fordulópont. Az itt lakóknak nemcsak a mindennapjaik válnak könnyebbé, hanem ingatlanjaik értéke is emelkedik a beruházás következtében – hangsúlyozta az alelnök.

Vlasich Krisztián a kivitelező parterek munkája mellett megköszönte a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal szakmai előkészítő és utógondozó szerepét, valamint felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy az út, az átadott és megünnepel közös eredményünk, nem jöhetett volna létre, ha nincsenek városépítő mindennapi munkánkban támogató szövetségesek. Ők azok bizalmat szavazók csepregi polgárok, akik Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselő és Orbán Viktor Miniszterelnök mellett teszik le voksukat. A polgármesterrel hármas szövetségben hosszú távon is biztosítják Csepreg Város fejlődését, ezt bizonyítja az is, hogy több mint hétszáz millió forintnyi támogatás érkezett az elmúlt egy évben a városba.

Az Alkotmány utcában 666 méteren újult meg az aszfaltburkolat, de felújították a csapadékvízelvezető rendszert is. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program és Magyarország Kormányának támogatásából, több mint 300 millió forintból az Alkotmány mellett a Zrínyi és a Taksony utca, Taksony köz is új burkolatot kap, de az esővízelvezető rendszer is megújul a fenti utcák mellett a Bognár Ignác utca Répce híd utáni szakaszán.

A cikket eddig 504 ember olvasta.
ma van
2019. február 17. vasárnap,
Donát napja.
Időjárás:
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
123
45678910
111214151617
1819212223
25262728
Aktuális esemény:
HOLLE ANYÓ
2019. február 20. 14:00

helye: Petőfi Sándor Művelődési- Sportház és Könyvtár Színházterme
friss fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011