aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Kerítéssel fejlesztették tovább a Malomkerti Sportlétesítményt

feltöltve: 2019. augusztus 6. 08:00 | utolsó módosítás: 2019. augusztus 6. 10:57 | Koszorú Mihály
Kerítéssel fejlesztették tovább a Malomkerti Sportlétesítményt

Javában zajlik a labdarúgásnak otthont adó városi sportlétesítmény további fejlesztése, új kerítés és három kapu épült.

Július első hetében készült el a csepregi városvezetés újabb sportfejlesztési beruházása, szakemberek segítségével a régi betonpalánkok, az elhasználódott léc- és drótfonatkerítések helyett építettek egységes, új kerítésrendszert.

A Malomkerti Sportlétesítmény bejárati oldalán és északkeleti végében összesen mintegy 380 méter hosszan készült lábazati betonelemmel, új oszlopokkal ellátott horganyzott, szinterezett zöld színű táblás kerítés. A létesítmény megközelítését új gyalogos kapu, s a meglévő mellett egy új gazdasági bejárat is segíti. Az új kerítés rendezett, esztétikus megjelenést kölcsönöz a térnek, de a nemrégiben bejelentett közterületi kamerafejlesztéssel egyetemben a vagyonvédelmet is szolgálja – nyilatkozta Horváth Gábor bizottsági elnök.

A kerítés kivitelezéséről nyolc és félmillió forint értékben döntött a városvezetés, az önkormányzat saját költségvetésének terhére.

A Malomkertet érintő városépítő lépésekről Vlasich Krisztián Csepreg város polgármestere elmondta, a pingpong pálya mellett teqball asztalt telepítettek le, folyamatban van egy 6x12 méteres Ovi-Sport műfüves sportpálya kialakítása, valamint egy 20x40 méteres műfüves focipálya építését is tervezik, pályázati forrásból és jelentős városi saját erő felhasználásával, melyet a jó és tudatos gazdálkodás tett lehetővé.

A cikket eddig 344 ember olvasta.