aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Kisvárosok találkozója Csepregen

feltöltve: 2018. június 11. 08:00 | utolsó módosítás: 2018. június 27. 19:15
Kisvárosok találkozója Csepregen

Csepreg városa adott otthont a Vas megyei kisvárosok soron következő találkozójának, melyre május 29.-én, került sor. Bük, Csepreg, Jánosháza, Őriszentpéter, Répcelak és Vasvár települések polgármesterei és jegyzői, aljegyzői vettek részt a baráti találkozón, amit a Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében tartottak

Vlasich Krisztián polgármester, dr. Balogh László jegyző, dr. Herczeg Krisztina aljegyző és Bakos Erzsébet pénzügyi osztályvezető fogadta a vendégeket.

Számos témában értekeztek a városok vezetői, áttekintették a TOP pályázatok tapasztalatait, szó esett a Településképi Arculati Kézikönyv alkalmazásáról, de megvitatták a településekkel kapcsolatos aktuális kérdéseket és az önkormányzati szociális bérlakások felújításával kapcsolatos tapasztalatokat is.

A tanácskozást követően a csepregi Promenád végén megtekintették a 1956-os emlékművet, a Büszkeségpontot, valamint a nemrégiben átadott 5,5Mw teljesítményű napelem park üzemeltetésébe is bepillantást nyerhettek a fogadó város jóvoltából. A délelőtt jó hangulatban, baráti beszélgetéssel és ebéddel zárult az Öreg Malom négycsillagos hotel éttermében ezzel is elmélyítve a már kialakult jó kapcsolatot.

 

A cikket eddig 393 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek