aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Közlemény

feltöltve: 2019. szeptember 24. 16:22 | utolsó módosítás: 2019. szeptember 25. 13:18
Közlemény
Értetlenül állunk politikai ellenfeleink vádaskodása előtt.

Velük ellentétben a mi városépítő szövetségünk nem a politikai ellenfelek lejáratásával, hanem Csepreg jövőjével foglalkozik. Sem időnk, sem energiánk belemenni felesleges, céltalan háborúkba.

 

A város lakói békét, nyugalmat és fejlődést szeretnének, mi ezt az irányvonalat képviseljük. Hiszünk a tisztességes kampányban, ezért sem támadunk senkit, noha folyamatosan alaptalan vádak érnek minket. Elgondolkodtató, hogy ami most megjelent, nem tudatos újabb lejáratása-e a jelenlegi városvezetésnek.


Ezért mindenkit, így vetélytársainkat is arra kérjük, hogy ne állítsanak valótlanságokat és őrizzék meg a józanságukat és a tisztességüket a következő hetekben.

A személyeskedő, igaztalan eszközöket elítéljük, attól teljes mértékben elhatárolódunk, látható azonban, hogy kik éltek folyamatosan a városvezetés ellen ezzel az eszközzel az interneten és szórólapokon. Mi ezekre a vádakra egyszer sem reagáltunk, nem támadtuk sem ellenfeleinket, sem a helyi vállalkozókat, sem a közéletben résztvevő személyeket, sem a roma lakosságot. Jól lehet, tudjuk, hogy kik segítik politikai ellenfeleink céljait, mégsem foglalkoztunk velük, hanem az előttünk álló feladatokkal, Csepreg fejlesztésével foglalkozunk ezekben a napokban is.

A közös munka Csepreg fejlődését szolgálja, mi ebben hiszünk, ezért elutasítunk minden széthúzást erősítő provokációt.

Dolgozunk tovább, hajrá Csepreg!
Vlasich Krisztián
polgármester sk.
A cikket eddig 412 ember olvasta.