Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Napelemekkel fejlesztették a tornatermet

feltöltve: 2019. május 5. 09:00 | utolsó módosítás: 2019. május 14. 09:33 | Koszorú Mihály
Napelemekkel fejlesztették a tornatermet

Hajrá Csepreg - közös felkiáltással zárult az április 3-án megtartott átadóünnepség, diákok, tanárok, vezetők örültek együtt az újabb fejlesztési mérföldkőnek.

Sokak elkötelezett munkájával, jó együttműködésével az általános iskola tornaterem energetikai korszerűsítésének második ütemét zárták le a vasi kisvárosban.

Ha Csepreg, akkor összefogás. Idézte a város mottóját Rozmán László, a Sárvári Tankerület igazgatója. Úgy fogalmazott, az elmúlt négy és fél év pedig Vlasich Krisztián polgármesterrel és a testülettel sikertörténet. A stabil kormányzati támogatás pedig azt mutatja, hogy lehet számítani a város országgyűlési képviselőjére, Ágh Péterre. A tudatos döntéshozatal, és az elkötelezett városépítő munka pedig meghozza gyümölcsét.

Vlasich Krisztián, Csepreg város polgármestere elmondta, a projekt keretében napelemekkel látták el az épület tetejét, s a gázkazánokat hőszivattyúval modernizálták a környezettudatosság és a fentartható fejlődés jegyében. Háromi Jenő iskolaigazgató örömét fejezte ki a városvezetés felé, hogy egy újabb sikeres beruházás valósulhatott meg az intézmény falai közt, kiemelve a fenntartó és a tulajdonos városi önkormányzat jó kapcsolatát.

Csepreg olyan hely legyen, ahol jó élni, ahol jó gyermeket vállalni – fogalmazta meg a közös célt ünnepi köszöntőjében Ágh Péter országgyűlési képviselő.

Ezért kötött szövetséget a városvezetés is, mely a jövőben is lépésről-lépésre egy élhető és szerethető városért dolgozik, mely színvonalas közintézményeket biztosít, ahol jó a közlekedési infrastruktúra, s ahol jó családot alapítani. Ennek okán indítottak átfogó út- és járdafelújítási programot, több lépcsőben korszerűsítik a városi intézményeket, s kínálnak kulturált lehetőséget a szabadidő aktív eltöltésére is.

A cikket eddig 1054 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek
ma van
2020. június 5. péntek,
Fatime napja.
Időjárás:
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
friss fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011