aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Sírgondozás közben új padokon lehet pihenni a temetőben

feltöltve: 2017. november 27. 17:00 | utolsó módosítás: 2017. december 7. 08:30 | Koszorú Mihály
Sírgondozás közben új padokon lehet pihenni a temetőben

Újabb fejlesztések történtek a csepregi temetőben, új utcabútorokat helyzetek ki. Az év mérlege: hét új pad és egy hulladékgyűjtő.

Az új eszközöket Kiskós Ferenc, a Vas Megyei Temetkezési Kft. ügyvezetője és Vlasich Krisztián polgármester a helyszínen tekintették meg. A polgármester visszautalt arra, hogy lakossági kérése a nyár során már két padot helyeztek ki a temetőbe, a pozitív visszajelzések miatt ő mindenképpen szorgalmazta ennek a folytatást. Meg is lett az eredménye: a Vas Megyei Temetkezési Kft.-nek és Csepreg Város Önkormányzatának közös finanszírozásában nemrég öt pad, valamint egy hulladékgyűjtő edény került a temetőbe. Most is a Városgazdálkodás munkatársai segítettek az új padok és a szemetes elhelyezésében. A polgármester hozzátette, elsősorban az idősek számára jelent könnyebbséget, hogy sírgondozás közben megpihenhetnek, de egy-egy elmélyülésre, imára is ugyanúgy helyet lehet foglalni a temetőkápolna vagy a ravatalozó közelségében. Az új ülőalkalmatosságok már bizonyítottak Mindenszentek ünnepén, a megszokott tumultusban is.

A munka nem áll meg, ugyanis folyamatban van a köztemető előtti terület rendezése is, már felkérték a szakembereket a parkolók kialakításához szükséges tervek elkészítéséhez.fő

A cikket eddig 504 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek