aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Tájékoztató a Fehér utca felújításáról

feltöltve: 2017. július 13. 11:04 | utolsó módosítás: 2017. július 26. 20:38
Tájékoztató a Fehér utca felújításáról

Tisztelt Csepregi Polgárok!

Csepreg Város Polgármestereként ezúton szeretném tisztelettel tájékoztatni Önöket, mint a Fehér utcában élőket arról, hogy a közeljövőben milyen fejlesztési és felújítási munkálatok érintik majd az Önök lakókörnyezetét.

Mint, ahogy azt már Ön is tapasztalhatta, a közelmúltban - az önkormányzat megbízásából - a Vasivíz Zrt. munkatársai elvégezték a szükséges közmű-karbantartási munkálatokat, melyek előfeltételét képezték az útburkolat rekonstrukciós munkálatoknak.

Tájékoztatom Önöket, hogy 2017. július 5-én aláírásra került a Bit-Ép Bt.-vel, mint nyertes közbeszerzési pályázóval az a vállalkozási szerződés, mely alapján megvalósulhat a Fehér utca még fel nem újított útburkolatának teljes rekonstrukciója.

Az előkészítő munkálatok várhatóan már 2017. július 17-én megkezdődnek, melynek során a Vasivíz Zrt. elvégzi a még szükséges munkálatokat a Fehér utca 1. szám előtti területen. Ezt követően a kivitelező 2017. július 24-én kezdi meg a rekonstrukciós munkálatokat. Ezen munkálatok időtartama alatt várhatóan kettő napig teljesen le lesz zárva az utca, melynek pontos időpontjáról a vállalkozó a lezárást megelőzően, megfelelő időben tájékoztatni fogja az érintett lakosságot. Természetesen az ingatlanokhoz való bejutás ezen időtartam alatt gyalogosan, illetve az esti órákban várhatóan gépjárművel is biztosítva lesz. A munkálatok befejezésére várhatóan 2017. augusztus 10-én fog sor kerülni, melynek eredményeként a város lakossága ezen érintett útszakaszon is megújult, jó minőségű útburkolaton közlekedhet a jövőben. A kivitelezési munkálatok következtében keletkező nehézségek miatt kérem szíves megértésüket és türelmüket!

Bízom abban, hogy a hamarosan megvalósuló útfelújítások az Önök megelégedésére szolgálnak majd!

Tisztelettel:

Vlasich Krisztián

Polgármester

Csepreg, 2017. július 12.

A cikket eddig 661 ember olvasta.