aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Tájékoztató elektronikai hulladék gyűjtéséről

feltöltve: 2017. szeptember 22. 08:52

Tisztelt Polgárok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és Csepreg Város Önkormányzata Lócs, Tormásliget és Tömörd Községek Önkormányzataival közösen.

2017. szeptember 29-én és 30-án

ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉST (E- hulladék) szervez.

Az E- hulladék gyűjtés menete a következőképpen alakul:

A korábbi években megszokottól eltérően – jogszabályi változásokat figyelembe véve – az STKH Nonprofit Kft. NEM az ingatlanok elől szállítja el az e- hulladékot, hanem azokat a lakóknak a Csepreg Deák utcai régi sportpályára kell beszállítaniuk. Ezen a helyen az STKH Nonprofit Kft. munkatársai gondoskodnak az átvételről. Kérjük, hogy csak az alábbiakban felsorolt hulladékot szállítsák az átvevő pontra. Amennyiben a szakemberek olyan hulladékot találnak a leadandó e-hulladék között, amelyek nem vehetők át a gyűjtés keretében, azt a hulladék odaszállítójának a hulladéknak megfelelő átvevőhelyen (pl. Csér mellett működő hulladéklerakó telep) kell elhelyezni.

Az e-hulladék átvételének időpontja:

2017. szeptember 29. (péntek) 8-16 óráig

2017. szeptember 30. (szombat) 8-14 óráig.

Az átvétel helye: Csepreg, Deák utcai régi sportpálya

Átvehető hulladék: az E- hulladék gyűjtés keretében a közszolgáltató az ingatlanhasználóktól bontatlan, ép állapotú veszélyes anyagokat tartalmazó, kiselejtezett elektromos ill. elektronikai berendezések tekintetében (EWC 20 01 35; pl.: hűtő, TV,) ingatlanonként max. 50 kg, valamint kiselejtezett elektromos, ill. elektronikai berendezések tekintetében (EWC 20 01 36; (pl.: monitor, DVD lejátszó, rádió, fényképező gép) ingatlanonként max. 100 kg, elektronikai hulladékot vesz át.

Leadásra jogosultak: STKH-val kötött érvényes közszolgáltatási szerződéssel és csepregi, lócsi, tormásligeti vagy tömördi lakcímmel / tartózkodási hellyel rendelkező személy(ek).

Kérjük, hogy az e- hulladékot csak a megadott időtartamon belül szállítsák az átvevőhelyre. Azt követően az átvevő helyen hulladék elhelyezésre nincs lehetőség.

Kérjük továbbá, hogy a lakóingatlanok előtt semmilyen e- hulladékot és egyéb hulladékot ne helyezzenek el, mert a szolgáltató azt nem szállítja el!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy lakókörnyezetük és az egész Város tisztaságának megőrzése érdekében a felhívásban foglaltakat szíveskedjenek betartani!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik munkánkat!

 

STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi

és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

Csepreg Város Önkormányzata

Lócs Községi Önkormányzat

Tormásliget Község Önkormányzata

Tömörd Község Önkormányzata

A cikket eddig 601 ember olvasta.