Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Tánc, móka és önfeledt kacagás a csepregi gyermeknapon

feltöltve: 2019. június 3. 06:25 | utolsó módosítás: 2019. június 2. 19:48 | Koszorú Mihály
Tánc, móka és önfeledt kacagás a csepregi gyermeknapon

Töretlen lelkesedéssel, kibővült kínálattal várták a csepregi és környékbeli gyermekeket a Malomkertbe május 25-én szombaton, ahol a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a csepregi városvezetés immáron tizenkettedik alkalommal rendezte meg közösen a Városi Gyermeknapot.

Tavaly óta már a Bükfürdő-Csepreg Félmaraton program kavalkádjával kiegészülve telik meg élettel a város ezen a napon, s ebből idén sem volt hiány Csepreg zöld szívében. Délelőtt a jubileumát ünneplő csepregi zeneiskola növendékei fújtak ébresztőt, majd a csepregi ovisok álltak színpadra. A jókedvet tovább fokozták a Holle Anyó Színház bábosai, akik Kisvakond történetével kápráztatták el a legkisebbeket.

A város mazsorett csoportjának látványos fellépését követően Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere köszöntötte a megjelenteket, aki kiemelte: számukra a gyermek és a család az első, megbecsülésük és támogatásuk mellett fontos, hogy az aktív kikapcsolódás is teret kapjon, melynek ezúttal a megújult Malomkert ad otthont.

A nap hátralevő felében a Zsuzsi Fitness, majd a csepregi Aikido csoport tartott sportbemutatót, s a Csemete Bábszínház varázsolt vidámságot a rendezvénytérre. A Czenki Hársfa néptáncosainak látványos műsort követően a nap sztárvendégje, Péter Srámek énekelt a rajongóknak. A rendezvényt tombolasorsolást koronázta meg, ahol értékes nyeremények, hasznos sporteszközök és játékok találta gazdára. Kísérőprogramokból sem volt hiány, hiszen a Szebb Holnapért Család és Karrierpont és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat arcfestéssel és csillámtetoválással fogadta a kilátogatókat, de ugrálóvárak és óriáscsúszdák, valamint kerékpáros ügyességi feladatok is várták a gyermekeket. Így sok-sok mókával és önfeledt szórakozással zárult az idei gyermeknap Csepregen.

A cikket eddig 890 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek
ma van
2020. június 6. szombat,
Norbert napja.
Időjárás:
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
friss fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011