aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Teljes felújítás - új aszfaltburkolat az Árpád utcában

feltöltve: 2019. július 8. 09:15 | Koszorú Mihály
Teljes felújítás - új aszfaltburkolat az Árpád utcában

Egy polgármesteri ciklus alatt tíz felújított utcát számlál Csepreg városa, a lendületes munkát mi sem mutatja jobban, hogy a következő út- és járdafejlesztésen is dolgozik már a városvezetés.

A padkanyesést, és az árkok kipucolását követően június 11-én kezdődött meg az útpálya rekonstrukciója, mely során terra-mixes technológiával a régi burkolatot feldarálva, kötőanyaggal megerősítve építettek új útalapot. Vlasich Krisztián, Csepreg első embere a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, az Árpád utcában lakók most hosszú évtizedek tehetetlensége után fellélegezhetnek, hiszen az utca teljes egésze - 260 méter – kapott új burkolatot. A forrás előteremtésében segítségükre volt Ágh Péter országgyűlési képviselő is, de a Magyar Kormány 15 millió forintos támogatása mellett jelentős önkormányzati önerőt is, közel 7 millió forintot is társítottak a beruházáshoz.

Az Árpád utca a jelenlegi városvezetés által meghirdetett út- és járda-felújítási program tízedik felújított utcáját jelenti, s már a következő ütem is biztos, hiszen 100%-os saját, önkormányzati forrásból a Bognár Ignác utca végére is aszfaltburkolatot építenek.

A polgármester hozzátette: számukra Csepreg városa fejlődése az első, a képviselő-testület a Kormánnyal szövetségben azért dolgozik nap, mint nap, hogy szebbé és jobbá tegyék szeretett kisvárosuk, s az itt élők mindennapjait.

A cikket eddig 392 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek