aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház
kínál
2017. december 14., 13:34
Békésszentandráson, a Holt-Körös menti üdülőövezetben várják nyaralóink Önt és kedves családját egész évben, idénynek megfelelő szolgáltatásokkal. Kérem, látogasson el honlapjainkra, ahol tájékozódhat a nyaralók felszereltségeiről, áraikról valamint aktuális kedvezményekről, illetve szolgáltatásainkról. SZÉP-kártya elfogadóhely. Honlap: www.korospartonnyaralunk.hu; www.korospartontelelunk.hu; E-mail: infokorospartinyar@gmail.com; Tel.: Barna Antal 06-20/561-8942

Új hangtechnika az általános iskolában

feltöltve: 2017. november 27. 12:00 | utolsó módosítás: 2017. december 7. 08:50 | Koszorú Mihály
Új hangtechnika az általános iskolában

Korszerűsítették a hangtechnikát a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az ünnepségek és rendezvények zenei és mikrofonerősítő funkcióinak színvonalas lebonyolításához új hangtechnikai eszközöket szereztek be nemrég.

Régen várt fejlesztésre kerülhetett sor az intézményben. Az iskola kérésére, Vlasich Krisztán polgármester kezdeményezte az erősítő és a hangfalak megvásárlását, melyre Rozmán Lászlóval, a sárvári tankerületi igazgatójával egyeztetve 350 ezer forintot fordítottak. A város önkormányzata a sárvári tankerülettel fele-fele összegben fizette ki a Phonic Powerpod 855 Plus erősítőt és két DYH-112 típusú hangfalat, mely az iskola sikeres működését, a pedagógiai értékek továbbadását is segíti majd.

November 17-én a polgármester, Háromi Jenő iskolaigazgatónak személyesen adta át az új eszközöket, aki örömmel fogadta a beszerzést, s egyben köszönetet mondott a városvezetés támogatásáért.

A cikket eddig 41 ember olvasta.
Hírhez kapcsolódó képek