aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Híreink

Sport kategóriában

feltöltve: 2017. június 6. | forrás: www.szebbholnapert.hu | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
XII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület 12. alkalommal rendezi meg, 2017. június 24-én, szombaton reggel, 9 órakor a Holnapért Kistérségi Kispályás Labdarúgó Kupanapot Csepreg Városában.

feltöltve: 2016. július 14. | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, Csepregi Sportegyesület
VI. "Rúgd a bőrt" Nyári Focitábor!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület hatodik alkalommal szervezi meg nyári labdarúgó táborát 5-16 éves fiúk – lányok részére.

feltöltve: 2015. július 3.
V. "Rúgd a Bőrt" Nyári Focitábor!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület ötödik alkalommal szervezi meg nyári labdarúgó táborát 5-16 éves fiúk – lányok részére.

feltöltve: 2014. szeptember 5. | forrás: BUDO SE | Kardos Attila
Kezdődnek az Aikido edzések!

2013. szeptember 9-től Csepregen és Zsirán  folytatódnak az Aikido edzések!

Az edzések bármikor szabadon megtekinthetők!
Az első edzés ingyenes!

Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket is!

 

CSEPREGEN az első edzésnap felnőtteknek szeptember 9. kedd,
gyermekeknek szeptember 11. csütörtök.

feltöltve: 2014. július 20. | forrás: Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
IV. "Rúgd a bőrt" nyári focitábor Csepregen!

2014. július 28. - augusztus 1. között a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel együttműködve ismételten megrendezi a „IV. Rúgd a bőrt” nyári focitáborát.

A rendezvény a csepregi Malomkerti Sportlétesítményben kerül megrendezésre, amely során a 5 - 16 év közötti sportolni és játszani vágyó gyermekek kipróbálhatják magukat, és közben megismerkedhetnek a foci varázslatos világával. A "IV. Rúgd a bőrt nyári focitábor" célja a labdarúgás és a sport népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület hírnevének öregbítése, valamint az utánpótlás bázis növelése a még nem leigazolt játékosok bevonásával.

Az egy hetes tábor alatt a labdarúgás mellett sok egyéb játék, szabadidős program várja majd a gyermekeket. A tábor a gyermekek részére két étkezést biztosít (ebéd, uzsonna), amelyre a Dr. Csepregi Horváth János Közös Igazgatású Közoktatási Intézményben kerül majd sor, valamint a bükfürdői Sasfészek vendéglőben. A szervező egyesületek a programokhoz szükséges felszereléseket, valamint a frissítőt biztosítják a résztvevők részére.

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökének Vlasich Krisztiánnak meghívására Fehér Zoltán a Haladás VSE NB I-es labdarúgója és Koroknai Roland a Sárvár FC játékosa, volt NB I-es labdarúgó is tiszteletét teszi a tábor ideje alatt.

feltöltve: 2014. május 30. | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal | Király Árpád
„Kihívás Napja” Csepregen 2014.

Május 21 – én Csepregen lezajlott a „Kihívás Napja 2014” programsorozat. A Város a 3000- 8000 fő közötti települések kategóriájában versenyzett, s a sportaktivitások száma alapján a középmezőnyben végeztünk. A nap célja - a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz – teljesült.

A programsorozatot Csepreg Város Önkormányzata koordinálta az együttműködő partnerek között. A legtöbb mozgásaktivitás az óvodásokhoz, az általános iskolásokhoz és a középiskolásokhoz köthető, de lelkesen csatlakoztak hozzájuk a civil egyesületek, szervezetek tagjai is.

feltöltve: 2013. szeptember 10. | forrás: BUDO SE

Aikido

2013. szeptember 10-től Csepregen és Zsirán  folytatódnak az Aikido edzések!

Az edzések bármikor szabadon megtekinthetők!
Az első edzés ingyenes!

Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket is!

 

CSEPREGEN az első edzésnap szeptember 10., kedd.

Helyszín: Nádasdy Tamás Szakközépiskola tornaterme
(Csepreg, Rákóczi u. 13-15.)

Edzés időpontok:

feltöltve: 2013. augusztus 5. | forrás: CSSE, Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület | Horváth Zoltán
"Nyúzták" a bőrt rendesen!

Harmadik alkalommal „Nyúzták” a bőrt!

A Csepregi Sportegyesület és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület az idei évben is megszervezte a sokak által várt és nagyon népszerű, hagyományos egyhetes „Rúgd a bőrt” Nyári Focitáborát, július 29. - augusztus 2. között 7-14 éves gyermekek számára a Malomkerti Sportlétesítményben Csepregen. A tábor célkitűzési között szerepelt a labdarúgás és a sport népszerűsítése, valamint az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése.

feltöltve: 2013. július 9. | forrás: CSSE
"III. Rúgd a bőrt” nyári focitábor

2013. július 29. - augusztus 2. között a Csepregi Sportegyesület a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel együttműködve ismételten megrendezi az ingyenes „III. Rúgd a bőrt” nyári focitáborát.

A rendezvény a csepregi Malomkerti Sportlétesítményben kerül megrendezésre, amely során a 5 - 14 év közötti sportolni és játszani vágyó gyermekek kipróbálhatják magukat, és közben megismerkedhetnek a foci varázslatos világával. A "III. Rúgd a bőrt nyári focitábor" célja a labdarúgás és a sport népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés és a Csepregi Sportegyesület hírnevének öregbítése, valamint az utánpótlás bázis növelése a még nem leigazolt játékosok bevonásával. Az egy hetes tábor alatt a labdarúgás mellett sok egyéb játék, szabadidős program várja majd a fiatalokat. Lesz meglepetés program, kirándulás, piknik és még fagylaltozás is. A tábor a gyermekek részére két étkezést biztosít (ebéd, uzsonna), amelyre a Dr. Csepregi Horváth János Közös Igazgatású Közoktatási Intézményben kerül majd sor. A szervező egyesületek a programokhoz szükséges felszereléseket biztosítják a résztvevők részére.

Várunk fiúkat és lányokat egyaránt, hisz biztosak vagyunk benne, hogy az előző évekhez hasonlóan a gyermekek rengeteg jó élménnyel és új barátokkal térnek majd haza!

feltöltve: 2013. július 2. | forrás: Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület | Horváth Zoltán
Nagy csatában vitte el a kupát a Steva

Nyolcadik alkalommal küzdöttek a csapatok a Holnapért Kistérségi Kupáért.

Nyolcadik alkalommal szervezte meg a hagyományos kistérségi labdarúgó kupanapot a labdarúgást kedvelő fiatalok számára a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület.

Június 29-én, szombaton immáron nyolcadik alkalommal találkoztak a labdarúgást kedvelők Csepregen a Malomkerti Sportlétesítményben, a Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanapon. A reggel 8 órai nevezés és csoportsorsolások után megkezdődtek a körmérkőzések, melyek igencsak látványos és izgalmakban teli jeleneteket is tartogattak a nézők számára.

Az időjárás is segítette a program sikeres megvalósulását, hisz kiváló napsütéses idő kísérte végig a kupanapot.

feltöltve: 2013. július 2. | forrás: CSSE
Egy osztállyal feljebb is megállták a helyüket a Csepregi Sasok!

Június 21-én került sor a Csepregi Sportegyesület 2012/13 évi bajnoki szezonzáró bankettjére, melyet a klub a nagy küzdelmek helyszínére a Malomkerti Sportlétesítménybe szervezett.

Az esemény az utánpótlás csapatok és szüleik vendéglátásával vette kezdetét, mellyel a klub vezetői köszönetet mondtak a szülőknek az egész éves támogatásért, biztatásért, segítségért.

Ezt követően Dobány Lajos az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának vezetőjének köszöntője, majd az U7, U9, U11 korosztály egységes új felszereléseinek átadására került sor, melyet Magyarország Kormányának, az MLSZ és az Unirív Kft támogatásának köszönhetően biztosított a klub a kis sportolói számára.

feltöltve: 2013. június 24. | forrás: Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola | Takács Gábor

A Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolában ezen a héten is folytatódnak a tréningek. Az edzőtáborba szerdán délelőtt Andrusch József, a magyar válogatott kapusedzője érkezik.

A nyári táborok félidejéhez érkeztünk a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolában. A múlt heti két turnus harmincnégy fiatal kapusát alaposan megdolgoztatta a szakmai stáb. Sztárvendégek is jártak Szombathelyen, előbb Disztl Péter, majd az újpesti kettős, Pálinkás András kapusedző és Balajcza Szabolcs látogatott ki a Király Sportlétesítménybe. A kapuspalántáknak a kiváló sportemberek élvezetes előadásokat tartottak.

feltöltve: 2013. június 11. | forrás: Polgármesteri Hivatal
Kihívás Napja Eméklap

Emléklap Csepreg polgárainak a  2013. május 22-i Kihívás Napján való sikeres részvételért.

feltöltve: 2013. június 6. | Bindes Krisztina
JUBILEUMI AIKIDO EDZŐTÁBOR CSEPREGEN

2013. június 1-én jubileumi edzőtábort tartott a BUDO SE Aikido szakosztályának csepregi dojo-ja.

Az Aikido 2008 szeptemberében, a szombathelyi BUDO Sportegyesület támogatásával indult útjára Csepregen, Kardos Attila 3. danos mester vezetésével. Az edzéseknek eleinte a Petőfi Sándor Művelődési- Sportház és Könyvtár adott otthont, de a csapat hamarosan kinőtte a helyet, így a Nádasdy Tamás Szakközépiskola tornatermében folytatták a munkát.

A harcművészet kicsik, nagyok és környékbeliek érdeklődését is felkeltette, így nemsokára Zsirán is igény formálódott edzések indítására. Immáron 5 éve, mindkét településen rendszeres edzések folynak.

feltöltve: 2013. április 18. | forrás: CSSE | Sulyok Katalin
Egész napos futballőrület

2013. április 14.-én, vasárnap reggel 9 órától a Bozsik-tornával vette kezdetét az egész napos futballőrület a Nádasdy úton, Csepregen.

A 2011. év nyarán újra útjára indított Bozsik- program első idei állomásának Csepreg városa adott otthont. A délelőtt folyamán Kőszeg, Lukácsháza, Bük és Csepreg U7, U9, és U11-es csapatai versengtek egymással a torna keretében.

A Bozsik-program egy utánpótlás-nevelési program, amelynek célja, hogy a gyerekek megszeressék a labdarúgást, és a felfedezett fiatal tehetségeknek lehetőségük nyíljon a profi szintű edzéseken való részvételre. Ezen programon belül a Csepregi Sportegyesület U7, U9, U11 korosztályú óvodás és általános iskola 1-2. osztályos gyermek számára biztosít folyamatos, rendszeres sportolási foglalkozásokat, Ravadich Zsolt és Zsuppán Attila szakmai vezetésével.