aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Polgármesteri köszöntő

 

Tisztelt Csepregi Polgárok, Kedves Látogatók!


A Város Polgármestereként és Csepreg Város Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Csepreg Város hivatalos honlapján!

Honlapunkkal törekszünk arra, hogy a városban élők és az ide látogató vendégek is megtaláljanak minden fontos közérdekű információt, továbbá betekintést kívánunk nyújtani Csepreg eddigi életébe, jelenébe és jövőbeni terveinkbe, elképzeléseinkbe is. Emellett szeretnénk az itt élő emberek mindennapi ügyintézéséhez segítséget nyújtani.

Vallom, hogy a kommunikáció nagyon fontos a mai világban, ezért napi munkám során is arra törekszem, hogy az aktualitásokról mindig időben értesítsem a Tisztelt Lakosságot. Nem szabad elfejteni, hogy Ő bizalmuk teszi lehetővé azt, hogy mi választott tisztségviselők értük, a Városért dolgozhassunk!

Tamási Áron, magyar író szerint „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne”.
Bízom abban, hogy honlapunk és városunk látogatóit egyaránt megragadják településünk értékei, barátságos környezete és látogatásuk során éppen úgy otthon érzik magukat, mint mi mindannyian.

Reméljük a látottak alapján személyesen is megtiszteli Városunkat jelenlétével, és később visszatérő vendégként köszönthetjük településünkön!

 

Köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelte honlapunkat!

 

Tisztelettel:

 

Vlasich Krisztián

Csepreg Város Polgármestere